Activiteitenoverzicht

Voor iedereen die ervan overtuigd is dat er meer is tussen hemel en aarde, zal De Zomerhof een feest van thuiskomen zijn.

Op deze pagina staan onze activiteiten vermeld. Bent u gericht op zoek naar een een- of meerdaagse cursus, klik dan op Cursusoverzicht

Hier kunt u ook meteen de 5 Gratis tips om zelf met dieren te praten ophalen! Dit is een prachtig opgemaakt e-book met tips om intens contadct met ieder dier aan te gaan.

Communiceren met Dieren
In deze cursus halen wij het mooiste in je naar boven: je eigen ongekende talenten. En met deze talenten communiceer je feilloos intuïtief en telepathisch met dieren.  Lees hier meer over communiceren met dieren …  

Oefengroep Communiceren met Dieren
Oefengroep met gemiddeld 150 betalende leden. Op deze oefengroep kun je onbeperkt oefenen met allerlei (soorten) dieren van andere cursisten. In deze oefengroep is heel veel kennis aanwezig. De Oefengroep is alleen voor mensen die de Online of Live Cursus Communiceren met Dieren bij De Zomerhof hebben gevolgd.

Systemisch werk: familie-opstelling, mens/dier-opstelling, werkgerelateerde opstelling:
Issues in de familie, notoir geld tekort hebben, altijd op de verkeerde mannen vallen, steeds terugkerende vervelende kwesties, staan voor een belangrijke zakelijke beslissing … binnen anderhalf uur heb je antwoord op de vragen: waar komt het vandaan en hoe nu verder?
Problemen met je dier, een vraag aan je dier, gezondheidsklachten van het dier, gedragsproblemen, rangordeproblemen, problemen op stal, in de roedel of in de groep. Een opstelling geeft heel snel duidelijkheid in wat er precies speelt en wat eraan kan worden gedaan.
Problemen binnen uw organisatie? Personeel dat niet samengaat? U krijgt de neuzen maar niet 1 kant op? Binnen 2 uur ziet u met uw eigen ogen wat er speelt in uw bedrijf. Lees hier meer over de opstellingen…